sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Kunnollinen ateria

Juuri tässä sulattelen ateriaa, joka oli mielestäni oikeaoppinen ja hyvän makuinen. Se vaan on kummallista, että tunnen sen sulatustyön, mikä mahassa tapahtuu. Hiukan niinkuin närästää, polttelee ja on huono olo. Tämä oli kuitenkin kaikkein onnistunein ateria tähän mennessä

Otin puolikkaan keitetyn perunan. Salaatista poimin salaattijuuston paloja, tomaatin lohkoja ja muutaman salaatin lehden. Keitetyistä vihanneksista otin muutaman isohkon lantun ja porkkanan lohkon ja hiukan herneitä. Lihakastiketta laitoin kauhallisen. Annos jäi alle 2 dl:n, en kylläkään sitä punninnut. Niin ja rasvatonta maitoakin join muutaman kulauksen, vaikka sanotaankin, että ruoan yhteydessä ei pitäisi juoda. Mutta kun en muuten saa maitoa menemään alas. Miten se paljaaltaan maistuukin niin pahalta, mutta ruoan kanssa hyvältä?

Ennen syömistä muistutin itselleni, että pitää syödä hitaasti ja pureskella hyvin. Muistinkin toteuttaa tätä koko aterian ajan. Siksi varmaan se menikin hyvin. Usein käy niin, että heti muutaman palan jälkeen alkaa tökkiä...

Ja kahden tunnin päästä syödään taas.

PP

2 kommenttia:

  1. Tää oli ihan mielenkiinosta luettavaa koska itse olen menossa leikkaukseen ja se syöminen sen jälkeen mietityttää. jos jaksat olisi kiva saada kuvia näistä sun annoksista. :)

    VastaaPoista